Recite zbogom napornom čišćenju

Tajna idealno čistog i zdravog okruženja

Čišćenje cijele kuće samo vodom? Da, moguće je.

Ne morate da provodite sate i sate ribajući i polirajući svoju kuću. Parni čistač EV ATLANTIS je tu da promjeni vaš pogled na održavanje kuće! Sa svojim ergonomskim dizajnom i profesionalnim dodacima, EV ATLANTIS će vam pomoći da dom održite savršeno čistim brže, lakše i efikasnije nego ikada ranije.

Bez opasnih deterdženata, jakih hemikalija i iritirajućih mirisa

EV ATLANTIS radi samo sa vodom, koja se pretvara u suvu paru na temperaturi od 170ᵒ C / 340ᵒ F. Može da ubije do 99,9% bakterija i drugih mikroba, pružajući viši nivo sanitacije od tradicionalnih metoda čišćenja.

Suva para prodire duboko u pore gdje hemikalije za čišćenje ne mogu da dospiju, ubija bakterije i druge mikroorganizme termičkim šokom i ostavlja svaku površinu suvom za nekoliko sekundi. Sa svojom visokom temperaturom i jakim pritiskom, zasićena suva para može razbiti čak i najteže naslage prljavštine bez ugrožavanja očišćene površine.

Sve što vam je potrebno

Područja primjene

Koristite samo vodu iz slavine

Redovno održavanje će produžiti vijek vašeg uređaja. Za više informacija pogledajte uputstvo za upotrebu koje ste dobili uz jedinicu. Dostupni smo za sve informacije i pitanja putem kontakt forme.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right